UNIEKE LOKATIE

Vergaderen in Villa Anderstein...

Home
 
Over Jacqueline
 
Bedrijfsfilosofie
 
Unieke locatie
 
Referenties
 
Tarieven
 
Contact

 

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een training, brainstormsessie of vergadering centraal in Nederland?

Dan heet ik u van harte welkom in Villa Anderstein, centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug tussen Utrecht en Veenendaal. In deze monumentale villa met prachtige grote ramen, die een schitterend uitzicht bieden op zowel de golfbaan als de bosrijke omgeving, zullen u en uw gasten aangenaam verrast worden door de stijlvolle combinatie van authentieke elementen en hedendaagse kunst en design. Landgoed Anderstein biedt vooral een inspirerende omgeving waar ideeën tot rijping kunnen komen. Hier kunt u uw zakenpartners, collega’s, medewerkers uitnodigen voor een unieke vergaderervaring of ontvangst.
Niet langer in een hotel of vergadercentrum waar u door allerlei andere vergaderende personen gestoord wordt, want u bent het enige vergadergezelschap in onze villa. De prachtige omgeving en unieke locatie bieden u de mogelijkheden uw besprekingen ontspannen en in absolute privacy te voeren. U kunt hier ongezien komen en weer vertrekken.

Er is ruime gratis parkeermogelijkheid voor de deur. Villa Anderstein is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 12 personen. U heeft de exclusieve beschikking over de op de begane grond gelegen ‘Lounge’ en de daaraan grenzende ‘Bestuurskamer’ en ‘Mediaruimte’. Lunch en/of diner worden geserveerd in de heerlijk lichte ‘Serre’. Indien gewenst kunt u uw gezelschap dus opsplitsen in kleinere groepjes en u heeft de mogelijkheid uw bijeenkomst in informele sfeer (lounge fauteuils rond de haard), meer formele sfeer (bestuurstafel en stoelen), of een combinatie hiervan te houden. Uiteraard kunt u bij mooi weer gebruik maken van ons ‘Terras’. U heeft onbeperkt beschikking over Nespresso koffie, cappuccino, espresso en thee met huisgemaakte lekkernijen. Tevens is er frisdrank, fruitsap en vérs fruit aanwezig.

Privé-kok
Uw bespreking kan naar wens worden aangevuld met lunch of diner. De combinatie van stijl en huiselijkheid en niet in de laatste plaats mijn persoonlijke aandacht en verzorging zal een positieve bijdrage leveren aan uw bespreking. De indruk die u met deze locatie achterlaat bij uw gezelschap, is er één van niveau die niet snel vergeten zal worden. Ik nodig u dan ook graag uit bij mij 'thuis'!

De verschillende ruimten in Villa Anderstein

| De Villa | De Bestuurskamer | De Lounge | De Serre | De Terrassen |