Delicious Business in de Media
Business in H.R.D. : [pagina 1]  [pagina 2]

Referenties
Onderstaande personen en/of bedrijven hebben naar tevredenheid van een smaakvol diner op locatie genoten en gaven akkoord voor vermelding op deze referentielijst:

Freemont Advies, Putten

Jaap van Daalen, Managing Partner ROI groep BV, Blaricum
 

En onderstaande bedrijven hebben naar tevredenheid een "smaakvolle meeting" gehouden in Villa Anderstein en gaven akkoord voor vermelding op deze referentielijst:

ICT Media BV, Den Bosch

ROI Groep BV, Naarden

Intres, Reclame First Lady & First Man, Hoevelaken

PON Logistiek, Leusden

Eredivisie CV, Maarsbergen

Dufri International B.V., Schiphol-Rijk

BOS Groep, Leeuwarden

American Express Services Europe Ltd., Amsterdam

Topconsult, Driebergen

Van Lanschot Bankiers, Den Bosch

Interpolis, Tilburg

Koan Konsult, Hollandsche Rading

Operatie Opsporing (Politie Nederland), De Bilt

Brandweer Utrecht, Utrecht

Sumis Printmanagement, Rotterdam

 

 

Referentie - augustus 2007:

Beste Jacqueline,

Hierbij onze dank en complimenten voor de meer dan uitstekende wijze waarop je onze feestelijke bijeenkomst tot een prachtig feest hebt gemaakt. Alle aanwezigen waren onder de indruk van je professionaliteit in persoonlijk optreden en in datgene waar we op eetgebied van hebben mogen genieten, van jouw hartelijke en gastvrije ontvangst, de kwaliteit, smaak, compositie en afwerking van alle onderdelen van de maaltijd, van je prettig rustige uitstraling, de aankleding van de tafel, het door jou perfect aangevoelde tempo van de avond. We vonden het bijzonder leuk om officieel Klant nummer 1 te zijn, omgekeerd is het ook helemaal duidelijk: jij staat voor zo’n gelegenheid bij ons op 1!

We hopen dat we elkaar vaker zullen treffen en wensen je heel veel succes met je bedrijf. Als je dat zo blijft aanpakken, kan het niet anders dan een succes worden.

Onze dank!

Met vriendelijke groet,

Namens Freemont Advies

 

<terug> 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - februari 2008:

De eerste kennismaking met Jacqueline en haar "Delicious Business" was min of meer toevallig. Voor de jaarlijkse strategiedag met ons managementteam hadden we Villa Anderstein gehuurd. En daarbij graag gebruik gemaakt van het catering aanbod dat erbij kwam. De ontvangst met koffie en allerlei lekkernijen was allerhartelijkst en bleek het begin van een fantastische dag. Elke keer slaagde Jacqueline erin ons weer te verrassen. De grote glimlach op haar gezicht maakte het extra feestelijk.

De uitstekende verzorging had ik op mijn harde schijf opgeslagen en toen wij thuis een een klein feestje wilde laten cateren heb ik weer met Jacqueline contact gezocht. Na een korte uitleg over soort gasten en gewenste sfeer wist Jacqueline genoeg. En na een aantal dagen kwam er via de mail een mooie menu-suggestie. Met wat kleine aanpassingen konden wij ons daar volledig in vinden. Op de dag zelf kwam Jacqueline met haar assistente ruim van te voren met alle spullen bij zich. Van eten tot servies en van bestek tot pannen. Zodoende konden mijn vrouw en ik ons volledig op onze gasten focussen en echt genieten. En dat hebben we gedaan. Met een continue stroom van lekkere kleine en iets grotere gerechtjes zijn we de hele avond verwend. En kregen we hele enthousiaste reacties van onze gasten. Creativiteit, passie, liefde voor het vak en hard werken zijn steekwoorden die wat mij betreft helemaal passen bij Jacqueline en Delicious Business. Volgende keer zullen we met plezier weer een beroep op je doen!

Jaap van Daalen, Managing Partner ROI groep BV.

 

<terug>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - oktober 2007:

Villa Anderstein en het totale catering beheer van Delicious Business zorgen voor een perfecte fit.

Om een meeting en/of setting op wat meer ‘intieme’ grondslag te houden, is de omgeving van Villa Anderstein, de uitstraling van de Villa zelf (kleinschalig), de persoonlijke manier van gastvrouwschap van Jacqueline/Delicious Business en haar home-cooking een optimale mix!

Met vriendelijke groet,
Rob Beijleveld
Algemeen Directeur / Uitgever CIO Magazine - CIO Day

ICT Media B.V. 

 

<terug>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - augustus 2007:

In augustus 2007 hebben we kennis mogen maken met de kookkunsten van Jacqueline Willer. We hebben allemaal genoten van een heerlijke lunch en diner. Niet alleen het eten was een genot maar ook de presentatie; simpele broodjes waren tot ware pronkstukken omgetoverd. De service was echt perfect en we hebben een hele fijne dag in Villa Anderstein gehad.

Laila Lemmer
Marketing Manager
Dufri International BV, Schiphol-Rijk

 

<terug>

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - februari 2008:

Op een winderige en regenachtige dag in februari 2008, hadden wij een vergadering van onze managementclub, waar we werden ontvangen in het bosrijke Villa Anderstein. Op geheel eigen wijze werden we ontvangen door gastvrouw Jacqueline Willer. Openhartig en vrolijk met zakelijke inslag werden we ontvangen en werd ons de vergaderruimte aangewezen. De koffie en lekkernijen stonden ons toe te lachen toen we de vergadering begonnen. De ochtendsessie werd afgesloten met heerlijke broodjes. De middag was ingepland met een 18-holes ronde. Na een spannende wedstrijd kwamen wij moe maar voldaan weer terug in de Villa, waar Jacqueline ons wederom gastvrij ontving met een fantastisch diner in een heerlijke sfeer. Na 21.00 uur waren we klaar en konden we terug zien op een meer dan geslaagde dag in Villa Anderstein.

Namens de gehele managementclub wil ik Delicious Business en dan met name Jacqueline Willer, ontzettend bedanken voor de geweldige gastvrijheid van een hoog niveau en de heerlijke ambiance om te vergaderen en in combinatie met golf is het helemaal super!

Ronald Kramer
Directeur BOS Groep, Leeuwarden

 

<terug>

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - april 2008:

In Villa Anderstein is het heerlijk toeven. Dat heeft eigenlijk te maken met 2 belangrijke elementen, die beide perfect zijn.

Allereerst is de vergaderfaciliteit erg goed en vooral inspirerend. Het is ruim, bestaat uit verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer en is super ingericht. En dat op de prachtige Utrechtse Heuvelrug, waar je werkelijk midden in de natuur zit.

Maar de tweede component is minstens zo belangrijk en dat is de gastvrijheid van Jacqueline. Als je in Villa Anderstein bent wordt je door haar ontvangen en vertroeteld alsof je thuis komt van een lange reis. De taarten, lunches en diners die achter de schermen worden bereid zijn heerlijk en erg smaakvol. Kortom; een geweldige locatie voor een vergadering, training of bijeenkomst!

Marijke Reiring-Top
Topconsult, Driebergen

 

<terug>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - mei 2008:

In mei 2008 mocht ons directieteam Private Banking voor het eerst proeven van de sfeer binnen Villa Anderstein. De heisessie is mede een succes geworden door het vakkundige optreden van Jacqueline, alles was perfect in orde, vanaf het tijdstip van binnenkomst tot aan het vertrek.
De lunch, de verzorging tijdens de vergadering en de gezellige borrel met hapjes aan het einde van dag heeft ons doen besluiten dat de toekomstige sessies ook al zijn geboekt.
De kookkunsten van Jacqueline worden alom geprezen binnen ons team.

Kortom een enorme aanrader!

Namens Van Lanschot Bankiers, Den Bosch

Carine Stap

 

<terug>

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - juli 2008:

Men is bij ons vol lof over de geweldige accommodatie Villa Anderstein en de verzorging door Delicious Business. Het is een heel sfeervol huis, met alle middelen. Lekkere zithoekjes, banken, heerlijk uitzicht op het terras. De ontvangst was met een huisgemaakte frambozentaart op een cake-bed met amandelen en lichte room, heerlijk!!! Er stonden opgemaakte schalen met fruit, koekjes, marsjes, etc. De lunch was zalig met broodjes mozzarella, gerookte kip, geroosterde paprika, vers fruit o.a. frambozen, bosbessen. Smullen! De middag was ook heel goed verzorgd met diverse koek- en chocoladelekkernijen. Absoluut een locatie die voor herhaling vatbaar is!

Namens Interpolis, Tilburg
Netty van Spaendonk

 

<terug>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - december 2008:

In december 2008 ben ik 4 keer te gast geweest in Villa Anderstein.  Het succes van deze dagen is op een belangrijke manier ondersteund  door de mooie ligging van deze Villa en het mooie gebouw, maar vooral  door de persoonlijke en warme ontvangst, de ongelooflijke gastvrijheid  en lekkernijen en verse waren uit eigen keuken gedurende de hele dag  en de voortreffelijke culinaire lunches en diners die met veel  aandacht en liefde zijn verzorgd. Kortom een prettige maar ook  geruisloze aandacht die veel aan het genot en het inhoudelijk succes  van deze dagen heeft bijgedragen. Waarvoor dank!

Met vriendelijke groet,

Paul Delhaas
Koan Konsult, Hollandsche Rading

 

<terug>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie - december 2008:

Onze teamdag wilden we doorbrengen in een speciale gelegenheid en niet in een doorsnee vergaderlocatie. Villa Anderstein heeft dat ruimschoots waargemaakt. Prachtig is het om in de ochtend in je auto over de nog verstilde oprijlaan richting de villa te rijden, vervolgens word je warm en persoonlijk welkom geheten. In De Bestuurskamer waan je je als een baron op z'n eigen landgoed, de heerlijk zittende vergaderfauteuils, het uitzicht en de grote vergadertafel vol met lekkere dingen dragen daar ook zeker aan bij. De lunch in de heerlijk lichte Serre met prachtig uitzicht is pure verwennerij en voelt na afloop ook nog gezond aan, ook wel eens prettig. Jacqueline, je vriendelijkheid, servicegerichtheid en het meedenken maken dat zo'n dag nog soepeler verloopt en je jezelf helemaal op de vergadering kunt richten in plaats van ook nog met de organisatie ervan bezig te zijn. Op deze manier voelt vergaderen niet aan als werken maar als een bijzondere dag!!

Ingrid Pieterse
Operatie Opsporing (Politie Nederland), De Bilt 

 

<terug>

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie – december 2008

Brandweer Utrecht warm ontvangen door Delicious Business

Vlak voor de kerst brachten wij vier maal een bezoek aan Villa Anderstein. Ploegleiders en het Hoofd Repressie namen in de sfeervolle villa de tijd om plannen de maken voor de toekomst. Lastig onderwerp waarvoor we op zoek waren naar een omgeving waarin de mensen werden geďnspireerd en waarin samenwerking werd bevorderd.

Het was erg fijn dat we in Villa Anderstein de beschikking hadden over zowel een met zorg aangeklede woonkamer als een knusse vergaderruimte met comfortabele stoelen, en bij de lunch en het diner van de omgeving en heerlijke maaltijden konden genieten vanuit de serre. Tijdens het middagprogramma werden de brandweermensen met een clinic uitgedaagd op de golfbaan. Iets wat voor de meeste mensen de eerste keer was en een leuke afwisseling bracht op de dag. Het winterweer zat niet altijd even mee, maar met de overvloedige en heerlijke hapjes en drankjes werden alle dagen een ongelofelijk succes. Jacqueline heeft een afwisselend programma mogelijk gemaakt waarin gastvrijheid de boventoon voerde. Een mooie ervaring die zeker heeft bijgedragen aan het resultaat van de dagen!

Brandweer Utrecht

 

<terug>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie – maart 2009

Onze vergadering is erg goed bevallen, zowel qua locatie als qua catering.
De gehele entourage heeft op alle aanwezigen een indruk achtergelaten.
Zeker voor herhaling vatbaar.

René van Dijk
Sum= Printmanagement B.V.

 

<terug>