Over jacqueline

De kok stelt zich voor...

Home
 
Over Jacqueline
 
Bedrijfsfilosofie
 
Unieke locatie
 
Referenties
 
Tarieven
 
Contact

 

Enthousiasme en creativiteit voor het bereiden van maaltijden zat er al op jonge leeftijd in; als meisje van acht had ik reeds mijn eerste kookboek dat vaak werd geraadpleegd. Op latere leeftijd groeide het koken uit tot een gepassioneerde hobby en na enkele gerichte horecaopleidingen wilde ik mijn liefde voor het kookvak professioneel gaan invullen.

Als privé-kok verzorg ik met passie en op exclusieve wijze lunch, borrel en/of diner tijdens uw zakelijke bijeenkomsten op uw of mijn locatie. Laat u verrassen met huisgemaakte lekkernijen bij de koffie/thee, een lunch die meer biedt dan een belegd broodje of een diner met gerechten waar u vrolijk van wordt! Alles wordt ter plekke in de keuken bereid met dagverse producten. Ik onderscheid mij door mij te richten op kleine gezelschappen van maximaal 12 personen, waarbij privacy en persoonlijke aandacht de kenmerken zijn. Het streven is om uw bijeenkomsten te verzorgen in een inspirerende, bijzondere omgeving, waarbij u op dat moment mijn enige gasten bent.

Uit ervaring weet ik dat er een groeiende behoefte bestaat aan het ongestoord zakelijk vergaderen op niveau, in een intieme, bijna huiselijke sfeer, waarbij privacy belangrijk is. Voor een resultaatgerichte vergadering, brainstormsessie of training of voor een intiem familiediner bied ik u een uniek concept. In mijn bedrijfsfilosofie leest u daar meer over.